Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot460001.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Дино Топмьолер: Айнтрахт трябва да продължи да израства, научих някои неща от Нагелсман – Sportove
Намери ни
To Top

Дино Топмьолер: Айнтрахт трябва да продължи да израства, научих някои неща от Нагелсман

Новият старши треньор на Айнтрахт (Франкфурт) Дино Топмьолер иска да продължи „позитивното развитие от последните няколко години“ на германския футболен клуб.

„Именно затова е важно всички да пристигнат изпълнени с отдаденост и страст“, заяви специалистът при представянето си на поста по-рано днес.

„Когато видите успехите, постигнати през последните години, единственото правилно е да си поставим високи стандарти. Важно е да продължим да израстваме заедно и да внедряваме нови неща“, добави Томпьолер, визирайки титлата в Лига Европа през 2022 година и Купата на Германия от 2018 година.


Договорът на Дино Томпьолер с клуба от Франкфурт е до 2026 година. Той наследи Оливер Гласнер, който бе начело на Айнтрахт в предишните два сезона.

Това е първи ангажимент на Томпьолер като старши треньор в Бундеслигата, като преди това бе помощник на Юлиан Нагелсман в РБ Лайпциг и Байерн (Мюнхен). „Научих много от Юлиан и мисля, че един друг си повлияхме положително. Ясно е, че след три години съвместна работа, взимаш едно-две неща“, каза още специалистът.

Спортният директор на Айнтрахт Франкфурт Маркус Кроше заяви също, че целта пред клуба е редовно участие в европейските клубни турнири.

Той добави още, че очаква голямата звезда на отбора Рандал Коло Муани да остане в тима. Според информациите интерес към него има от Пари Сен Жермен, Байерн (Мюнхен) и Манчестър Юнайтед.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558