Намери ни
To Top

Трансферът на Райс в Арсенал може да се забави, защото от Уест Хам не приемат структурата на плащанията

Дългоочакваният трансфер на Деклан Райс в Арсенал може да се забави непредвидено, въпреки че двата клубно принципно се разбраха за стойността на сделката. Договорката е „чуковете“ да получат твърдо 100 милиона паунда плюс допълнителни пет милиона под формата на бонуси. Арсенал обаче иска да изплати въпросната сума в рамките на пет години, докато Уест Хам настоява да получи стоте милиона до началото на 2025-а. Заради това предстоят още преговори между двата клуба, макар че проблемът не е толкова сериозен, че да провали сделката.


Мениджърът на Арсенал Микел Артета иска Райс да премине възможно най-скоро прегледи и да бъде интегриран напълно в състава за предсезонното турне в САЩ през следващия месец.

Арсенал вече финализира трансфера на Кай Хавертц и е само въпрос на време да направи същото с Райс и Юриен Тимбер, като тримата ще излязат на лондончани общо около 210 милиона паунда.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол