Намери ни
To Top

Моуриньо: Порто не е големият фаворит в групата ни

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо не смята, че Порто е фаворит след победата на драконите над неговия тим с 2:1 в груповия етап на Шампионската лига.

„Играта беше равностойна, но допуснахме две досадни грешки. В момент, когато играта като цяло се намираше под наш контрол, пропуснахме глупав втори гол. Прекрасно знаеш какво е нужно да се прави в такива случаи.


Ясно е накъде лети топката, може да се проследи всяко движение. Порто е костелив орех, тук е трудно да се играе, местните запалянковци правят всичко, за да усложнят живота на съперника. Когато играеш срещу клубове, в които преди си работил, чувствата са различни преди и след срещата. Именно затова не празнувах нашия гол. Не мисля, че Порто е главен фаворит, въпреки че сега са в добри позиции. Ние обаче също сме готови да се намесим в борбата за първото място. Доста сложно е да се анализират мачове като този, тъй като отборът игра добре и не е много ясно какво трябва да се променя. Лесно е да се реши какви корекции са нужни, когато играта се явява провал“, каза Моуриньо.

Ощр от категория Футбол