Намери ни
To Top

Словакия се измъчи с аутсайдера Лихтенщайн

Словакия спечели с минималното 1:0 визитата си на Лихтенщайн от група „J“ на квалификациите за Евро 2024. Гола отбеляза Денис Вавро в 45-ата минута, а след двубоя капитанът Марек Хамшик обяви, че това е бил последния мач в кариерата му. 

Победата утвърди словаците на второто място в групата с 10 точки – две по-малко от водача Португалия, който тази вечер се наложи над Исландия за четвъртия си пореден успех. Лихтенщайн остава на дъното без спечелена точка и без отбелязано попадение.


След победата в Рейкявик преди няколко дни словаците очакваха да им е много по-лесно днес, но резултатът се запази 0:0 до самия край на първото полувреме. Тогава Суслов центрира от корнер, Ханцко продължи топката към Вавро и централният защитник я прати в мрежата. Хамшик остана на терена до 77-ата минута, а съотборниците му направиха доста пропуски, но си тръгнаха с ценните три точки.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол