Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot452968.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
До края на месеца Академик (Свищов) вече ще разполага с професионална GPS система – Sportove
Намери ни
To Top

До края на месеца Академик (Свищов) вече ще разполага с професионална GPS система

Академик (Свищов), осми в Северозападната Трета лига се доближава до елита. „Студентите“ ще използват професионалния пакет услуги на световния бранд Polar – Polar Team Pro. Отборът на Радостин Александров ще работи с една от водещите компании в GPS проследяването в спорта. Професионалната система за проследяване ще показва активността и сърдечната дейност на всеки състезател в свищовския тим.


Тази новост в Академик ще стартира на 28 юни, когато отбора започва подготовка за новия сезон. Тогава играчите ще преминат индивидуални функционални иследвания и тестове, чрез които ще се персонализират индивидуалните натоварния на всеки футболист в хода на предстоящия сезон.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558