Намери ни
To Top

Левски продължава борбата за Европа, но Локо (Пд) вече показа, че може да създава проблеми на „сините“

Локомотив (Пловдив) и Левски се изправят един срещу друг в двубой от втория плейофен кръг в efbet Лига. Мачът на „Лаута“ е от 20:00 часа и ще бъде ръководен от Станислав Тодоров.



„Сините“ имат добра възможност да затвърдят четвъртото си място, а в същото време и да се доближат на 3 точки от бронзовите медали, но при победа на „смърфовете“ отборът на Александър Томаш също може да се намеси в борбата за Европа. В последния кръг от редовния сезон двата тима отново премериха сили в Пловдив и домакините стигнаха до минимален успех, който ги върна в топ 6.


На старта на плейофите „черно-белите“ загубиха от Лудогорец с 0:1, а Левски завърши наравно 2:2 с ЦСКА 1948. Днес столичани ще бъдат мотивирани да се реваншират пред своите фенове за поражението от този съперник преди две седмици, но задачата пред футболистите на Елин Топузаков няма да бъде лесна.

37

Локомотив (Пловдив) 1:0 Левски

Треньорът на „сините“ няма да може да разчита на наказаните Жереми Петрис и Келиан ван дер Каап, както и на контузения Хосе Кордоба. Очаква се при тези проблеми в защита Кристиан Димитров да започне титуляр за първи път.


Локомотив (Пд) ще бъде без Тодор Павлов, Денислав Александров, а по всяка вероятност и без вратаря Динко Хоркаш. Добрата новина за Томаш е, че в състава се завръщат Милош Петрович и Пиер Зебли. Джовани, който донесе последната победа срещу Левски, до последно ще бъде под въпрос за срещата.

Както вече стана ясно, двубоят от редовния сезон на „Лаута“ бе спечелен от домакините, а този на “Герена” завърши без победител – 1:1.

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) – ЛЕВСКИ

Вероятни състави:

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ):

ЛЕВСКИ:

НАЧАЛО: 20:00 часа
СЪДИЯ: Станислав Тодоров
СТАДИОН: „Локомотив“, Пловдив


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига