Намери ни
To Top

Стефка Костадинова изпрати поздравителен адрес до Илиана Равеа

Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинов изпрати поздравителен адрес до Илиана Раева по повод шестте спечелени медала от грациите ни на Световната купа по художествена гимнастика в София.

Уважаема г-жо Раева,

Приемете благодарност и най-сърдечни поздравления от името на Българския олимпийски комитет и лично от мое име за изключителния успех и спечелените отличия на Световната купа в София.

Всички ние сме възхитени от постоянството, таланта и класата, която демонстрират напоследък българските златни момичета и отново твърдя, че някои техни изпълнения граничат със съвършенството.

Благодаря от сърце на всички състезателки, треньори, на екипа, на хората в щаба на националните отбори и специално на ръководството на Българската федерация, която напоследък е пример за професионален подход, успешен мениджмънт и ефективност.


Знаем, колко много усилия и лишения изисква поддържането на подобно световно ниво във вашия спорт и точно за това отново ви поздравявам за начина, по който се развива българската художествена гимнастика в последните години. Впечатлени сме от професионализма, целеустремеността и личното себераздаване в името на спорта и на българските успехи.

Поздравления и за перфектната организация на преминалия на най-високо ниво турнир за Световната купа, което отново ни донесе многобройни суперлативи като домакини.

Вярвам, че по същия начин ще доставите на българите поводи за гордост и по време на олимпийските игри в Париж следващото лято.

Желая много здраве, сила и нови победи”, пише в поздравителния адрес от Стефка Костадинова.

Ощр от категория Спорт