Намери ни
To Top

Галтие разполага с два мача, за да опази поста си до лятото

Наставникът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие може да бъде уволнен още преди края на сезона, пише “Екип”. Това зависи от резултатите на тима в следващите му два мача.

ПСЖ може и да е лидер в Лига 1 с преднина от 6 точки пред основните си преследвачи Ланс и Марсилия, но се представя много неубедително от началото на годината, допускайки цели 8 загуби в 18-те си мача във всички турнири през този период. Парижани също така отпаднаха още на 1/8-финалите на Шампионската лига, което означава, че за пореден сезон няма да изпълнят голямата си цел – да триумфират с първия си трофея в турнира.


Ето защо още отсега изглежда сигурно, че Галтие няма да води отбора през следващия сезон. Той обаче може да не се задържи на “Парк де Пренс” дори до края на тази кампания, в случай че ПСЖ постави под съмнение спечелването на титлата в първенството след изиграването на предстоящите си две срещи, които са гостуване на осмия Ница и домакинство на втория Ланс. При провали в тези срещи наставникът може да бъде уволнен още сега макар и да остават по-малко от 10 двубоя до края на сезона.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол