Намери ни
To Top

От Атлетико вече преговарят с Мората

Шефовете на Атлетико Мадрид са отправили оферта към Алваро Мората за подновяване на контракта му, съобщава изненадващо “Релево”. 

Настоящият контракт на играча изтича през лятото на 2024 година, но от “Сивитас Метрополитано” са впечатлени от работоспособността на нападателя и неговата отдаденост на каузата. Мората се завърна в тима след две години в Ювентус през миналата година и има впечатляващите 10 попадения и 2 асистенции в 27 мача в Ла Лига, макар че често не е титуляр. Именно това е впечатлило шефовете на мадридчани, които са очаровани от неговото желание да се труди без да се оплаква от положението си.


 

Наскоро Мората дори получи капитанската лента на Испания в мача с Норвегия. Все пак ръководството на Атлетико се надява да успее да намали заплатата на футболиста, което ще бъде смятано за отлична сделка за тях. От своя страна самият Мората също иска да остане в тима и не преговаря с други отбори, като първо иска да види развитието на ситуацията с “рохибланкос”.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол