Намери ни
To Top

Рангник: Забитцер разцъфна след преминаването си в Манчестър Юнайтед

Селекционерът на австрийския национален отбор Ралф Рангник разкри как се е променил Марсел Забитцер след преминаването си от Байерн Мюнхен в Манчестър Юнайтед. 

„Представянето на Забитцер в мача с Азербайджан (4:1) беше невероятно, няма друг начин да го кажа“, каза Рангник, цитиран от „Манчестър Ивнинг Нюз“. – Той е футболист на високо ниво. Промените имаха положителен ефект върху него, той разцъфтя и се разви.


Той има много повече самочувствие, отколкото когато играеше за Байерн. Никой не отпадна от мача, но разбира се Забитцер се отличи с два гола и асистенция.“ 

Халфът се присъедини към Манчестър Юнайтед под наем от Байерн Мюнхен през януари тази година. Срокът на договора на 29-годишния австрийски национал с клуба е до края на настоящия сезон. До момента Марсел Забитцер изигра 9 мача за „червените дяволи“, като отбеляза и 1 гол. Рангник беше начело на 20-кратните шампиони на Англия през миналия сезон.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол