Намери ни
To Top

Два мача от efbet Супер волей в ефира на b1b.box през следващата седмица

Спортният телевизонен канал b1b.box TV ще предложи на своите зрители две срещи от волейболното първенство efbet Супер волей през следващата седмица.

Първият двубой, който попада в ефира на b1b.box TV е този между отборите на Левски и Черно море, които ще закрият 20-ия кръг на шампионата в понеделник (20 март) в 18:00 часа.


В първата среща между двата тима през есенния дял на първенството варненци изненадващо се наложиха с категоричното 3:0 у дома в зала „Христо Борисов“.

Освен срещата между отборите на Левски и Черно море програмата на b1b.box TV предвижда излъчване и на двубоя от 21-ия кръг между съставите на Берое 2016 и шампионите от Хебър. Срещата ще бъде в събота (25 март) от 18:00 часа.

Програмата на b1b.box TV предвижда също така и излъчването на една среща от полуфиналите в женската Демакс лига, която ще се изиграе в неделя (26 март). Противниците в този мач, както и неговият начален час ще станат известни след завършването на четвъртфиналните плейофи, които трябва да приключат най-късно във вторник (21 март).

20.03 – 18:00 efbet Супер Волей 
В последна среща от 20-ия кръг на редовния сезон в НВЛ при мъжете отбора на Левски ще търси задължителен успех срещу приключилия вече сезона Черно море. 

25.03 – 18:00 efbet Супер Волей 
В предпоследния 21-и кръг от редовния сезон на НВЛ една от приятните изненади до момента Берое, ще има трудна задача срещу защитаващия титлата си – Хебър. 

26.03 – Волейбол Демакс лига 
Женския ни волейболен шампионат също навлиза във важна фаза, с полуфиналните плейофи в Демакс лига.

Снимки: Startphoto

Ощр от категория Волейбол