Намери ни
To Top

Конате и Нунес се завръщат сред титулярите на Ливърпул за мача с Уулвърхамптън (съставите)

Ливърпул приема Уулвърхамптън на „Анфийлд“ в отложен двубой от седмия кръг на Премиър лийг. Това е четвърти сблъсък между тези два отбора само в рамките на 2023 година, като мърсисайци спечелиха две от тези срещи. При нов успех днес „червените“ ще се доближат на шест точки от отбора на Тотнъм, който в момента заема четвъртата позиция, като лондончани ще бъдат и са мач повече.

Юрген Клоп е направил цели шест промени в сравнение с нулевото равенство с Кристъл Палас.


Добрите новини за домакините са, че Ибрахима Конате и Дарвин Нунес се завръщат сред титулярите. За французина това е първи мача след повече от месец отсъствие заради контузия. Костас Цимикас, Стефан Байчетич, Харви Елиът и Фабиньо също започват, което означава, че Клоп ротира цялата халфова линия на отбора. Наби Кейта не е в групата, а новото попълнение Коди Гакпо е на пейката за началото.

Лопетеги е извършил една корекция в състава на Уулвърхамптън от равенството с Фулъм. Жоао Моутиньо заменя контузения Матеус Куня. Педро Нето се завръща в групата за първи път след пет месеца, но остава сред резервите.

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Конате, Ван Дайк, Цимикас, Елиът, Фабиньо, Байчетич, Салах, Нунес, Жота

Уулвърхамптън: Са, Семедо, Доусън, Килман, Буено, Моутиньо, Лемина, Невеш, Сарабия, Нунес, Хименес

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол