Намери ни
To Top

Бербатов си хвана белята: жена му яхна метлата

Димитър Бербатов се радва на невиждана радост и уважение в Гърция, откакто подписа със солунския ПАОК. Българинът обаче го е закъсал не къде да е, а в София където се намира половинката му. Това е и причината хубавата Елена още да не е потеглила на юг.
Тя е яхнала здраво метлата и не искала и да чуе за преминаване в гръцки отбор и до последно се надявала, че мъжът й ще заиграе в Англия, съобщава „ШОУ“.

Всъщност, точно така стояха нещата миналата седмица. Бербатов и мениджърът му Емил Данчев тръгнаха за Острова, за да осъществят уж сигурния трансфер в „Астън Вила”.  В крайна сметка обаче се стигна до трансфер при гърците.
Елена се обидила когато разбрала, но не е вдигала скандали.
„Елена прие много тежко новината, защото обича Англия и най-вече Лондон и втория по големина град Бирмингам”, коментират приближени до половинката на футболиста.
Тя била категорична, че за нищо на света няма да отиде и да живее в Солун. Наричала града „село” и твърдяла, че там депресията още повече щяла да я притисне. Гърците решили да настанят временно Митко в хотел – само за десетина дни, след което да му дадат луксозно жилище, тъй като предполагали, че цялото му семейство ще пристигне в Солун.
Поне засега обаче това няма как да се случи. Елена щяла да отскача дотам, но не и да се преселва за една година, за какъвто период е договорът на Бербатов с ПАОК.
„ШОУ” научи, че половинката на Бербатов вече е записала голямата си дъщеря Дея на частно училище в София.

Ощр от категория Тема на деня