Намери ни
To Top

Нагелсман: Готови сме, ще се опитаме да постигнем добър резултат

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман говори на официалната пресконференция преди сблъсъка с ПСЖ утре в Шампионската лига.

Ще се опитаме да бъдем смели тук. Това е мач между два еднакво силни отбора. Ще се опитаме да се представим добре далеч от дома.


Наистина съм убеден, че ще го направим и че ще постигнем добър резултат
”, започна треньорът на баварците.

Можем да спрем Меси само като отбор. Трябва да пресечем пасовете към него, Неймар и Мбапе. Те също имат халфове с много скорост. Разполагат с редица наистина талантливи играчи”, продължи Нагелсман.

Германският треньор каза още: “Отборът ми е готов за работа. Шампионската лига автоматично ти осигурява тази допълнителна мотивация. Днес тренирахме наистина добре. Всички искаме да спечелим Шампионската лига. Титлата в Бундеслигата е много важна, но тя няма такова значение в медиите. Съответно Шампионската лига е много важна за клуба и за мен„.

Винаги е добре да искаме да печелим всеки мач. Искаме да го направим и утре. Ако прокараме нашия план, Меси и Мбапе не би трябвало да получат много пространство. Нашият план е да направим пространствата малки”, завърши Нагелсман.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол