Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/12/screenshot410697.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ебани Бриджис направи огромно еротично шоу на кантара срещу Шанън О’Конъл – Sportove
Намери ни
To Top

Ебани Бриджис направи огромно еротично шоу на кантара срещу Шанън О’Конъл

Ебани Бриджис съвсем очаквано направи огромно еротично шоу по време на кантара за битката си срещу Шанън О’Конъл. 

Носителката на титлата на IBF в професионалния бокс излезе първо с няколко реклами към OnlyFans профила си, а след това свали дрехите и отдолу бе само по черни прашки и прозрачен сутиен. 

О’Конъл неслучайно обвини „Блондинката бомбандировач“, че прилича на „стриптизьорка“, което обаче сякаш се хареса на Бриджис с оглед последвалите интервюта и реакция ѝ. 

Що се отнася до резултатите от самия кантар, Ебани се оказа, че е по-тежка с по-малко от килограм и половина, след като кантарът отчете 69,4 кг срещу 68,04 кг. за О’Конъл. 

Претендентката обвини своята съперничка, че е прекалено тежка, използвайки някои обидни квалификации. 

Двете ще се боксират в късните часове на 10 декември в Лийдс, като част от галавечерта за Джош Уорингтън и Луис Алберто Лопес.

Ощр от категория Любимец 13


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558