Намери ни
To Top

Селекционерът на Еквадор: Дано това е началото на нещо голямо

Селекционерът на Еквадор Густаво Алфаро бе изключително доволен от успеха с 2:0 над Катар в първия мач на тима му на световните финали. Според него успехът е напълно заслужен с оглед на показаното от двата отбора. Той се надавя това да е началото на нещо голямо.

„Поздравявам отбора за отношението, отдадеността, начина, по който играхме и фактът, че не се притеснихме, въпреки отменения гол в началото заради засада.


Не се отказахме и смятам, че спечелихме напълно заслужено и убедително. Надявам се това да е началото на нещо голямо. Точно това искахме“, заяви Алфаро.

„Това бе най-важният мач за нас на Световното. Не само защото с него се открива турнира и то срещу отбора домакин, но трябваше да се борим срещу историята, което понякога е на твоя страна, а понякога – не. Зависи от много неща. Но тези играчи са над нещата. Те показаха отдаденост, която ни помогна да спечелим. Но това е само началото за нас. Трябва да покажем, че можем да направим същото и в следващите ни мачове“, каза още специалистът.

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол