Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/11/screenshot405156.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Унай Емери: Феновете ни помогнаха да победим – Sportove
Намери ни
To Top

Унай Емери: Феновете ни помогнаха да победим

Унай Емери стартира по перфектен начин кариерата си начело на Астън Вила. Той записа впечатляваща победа с 3:1 над Манчестър Юнайтед на „Вила Парк“. Наставникът призна, че е впечатлен от подкрепата от трибуните, която е помогнала за победата.

„Феновете бяха невероятни в подкрепата си, а играчите изпълниха чудесно плана за мача.


Първата задача бе да натрупаме увереност, затова започнахме с енергия, а привържениците ни помогнаха от трибуните. Имаме играчи с добри умения. Това, което показаха през тези 90 минути, ни дава поводи за оптимизъм, но това е само първата стъпка и имаме още много работа и много неща за подобряване“, заяви Емери.

„Смятам, че футболистите показаха, че са гладни за победи. Още от тренировките преди мача те работеха много здраво. Всеки играеше на своята позиция, защото искам всеки да се чувства комфортно на терена със своите характеристики и умения. За мен формата не е толкова важна, но ние опитахме да използваме пространствата, а може би Манчестър Юнайтед ни помогна да си свършим добре работата. У дома феновете помагат много и ни дават невероятна енергия. Тя се пренася върху играчите и те покават добър ритъм. Искам отборът да се чувства добре на свой терен и искам да използваме тази инерция“, каза още испанецът.

Манчестър Юнайтед и Астън Вила ще се изправят отново един срещу друг в четвъртък в среща от Карабао Къп.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558