Намери ни
To Top

Конте: Мачът се играе докато съдията надуе три пъти свирката

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте имаше забележки към своите играчи въпреки успеха с 3:2 над Айнтрахт (Франкфурт) от група „D“ на Шампионската лига. Той не е доволен, че в края тимът му като че ли спря да играе и допусна да получи късен гол в своята врата. Специалистът призна, че е бил притеснен да не се стигне до изравняване.

„Не искам да започвам от края на мача, защото като цяло изиграхме много силен двубой.


Въпреки че получихме гол, реакцията ни бе чудесна и създадохме много голови положения. Това е позитивната част от срещата. Негативната е, че краят трябва да ни е за урок. Един мач свършва, когато съдията надуе свирката три пъти. В заключителните минути всички си помислиха, че мачът е приключил и това бе голяма грешка. Допуснахме гол от корнер, след това пропуснахме дузпа. Признавам си, че в този момент се уплаших, защото всичко можеше да се случи“, заяви Конте.

„Поуката трябва да бъде, че не може да получаваме гол, когато водим с 3:1 и сме с човек повече на терена. Трябва да държим контрола над мача, но футболът е труден. Сега говорим с усмивка, защото спечелихме, но ако се бе стигнало до равенство, това щеше да бъде катастрофа“, призна италианецът.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол