Намери ни
To Top

Тен Хаг посочи следващата стъпка пред Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг бе доволен от победата на своя тим с 2:1 в гостуването на Евертън. Въпреки това нидерландецът не спести и посочването на някои от нещата, които неговите играчи не направиха по най-добрия начин в сблъсъка с “карамелите”.

“Получихме ранен гол за 1:0, но реакцията ни бе добра. Една от нашите цели е иманно тази играчите да се справят по-добре в тези моменти, да останат спокойни и да продължат да играят нашата игра.


Беше доста впечатляващо от наша страна.

През първото полувреме пресирахме добре и не позволихме на Евертън да изнесе играта в предни позиции, което затрудни доста играта им и не можеха да центрират. Доволен съм от това.

Смятам, че Каземиро свикне с особеностите на Премиър лийг, видяхме как напредна в представянето си по време на двубоя и колко важен може да бъде за нас, печелейки доста топки. Той също подаде за гола на Роналдо.

Марсиал имаше проблеми в гърба, но той остава важен за нас. Доволен съм от всички играчи, които се появиха като резерви. Роналдо вкара, Варан също показа, че е важен с играта си с глава и качествата си да организира играта ни в защита.

Винаги можеш да получиш гол, така че трябваше да отбележим трети гол и тогава двубот щеше да свърши по-рано. Това е следващата стъпка, която трябва да направим, доволни сме от резултата, разбира се, и също така с големи периоди от представянето си днес. Това е труден стадион за гостуване, те са в добра серия, нямаха загуба от седем мача (“карамелите” бяха без загуба от шест двубоя),” заяви Тен Хаг след двубоя.

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол