Намери ни
To Top

Забравете за титлата! Ето кой се намеси тя да остане в Разград…

Отборите в „А“ група могат да забравят за титла и през този сезон. Лудогорец няма да допусне това да се случи, а както е добре известно, „орлите“ разполагат с ресурс, лоби и безкрайно вярна публика.

Оказа се, че лично собственикът им е водил преговорите с новите играчи и техните клубове

„Лудогорец отново ще направи силен отбор, който да спечели шампионата. Взехме много качествени играчи, сега е време да направим силен отбор“, заяви собственикът на шампионите Кирил Домусчиев в ексклузивно интервю за Канал 3, в което коментира и актуалните футболни теми.


„Нападките срещу Лудогорец целят да се създаде напрежение в клуба. Някои журналисти искат да очернят Ангел Петричев и Методи Томанов. Двамата са дали много на Лудогорец и аз ще разчитам на тях и в бъдеще“, категоричен бе Домусчиев.

Ръководството на Лудогорец планира разширяване на тренировъчната база на клуба. Както е известно, школата на „орлите“ спечели две титли при юношите тази година – при U21 и U15.

Кирил Домусчиев разкри, че треньорът Бруно Рибейро все още не е освободен от клуба, независимо че не се явява на тренировки и дори не е в града.

„Резултатите на Рибейро не удовлетворяват ръководството на клуба. Търсим споразумение с него за прекратяване на договора му“, заяви собственикът на Лудогорец.

Новите треньори в клуба Едуард Ераносян и Радослав Здравков са назначени по предложение на спортния директор Методи Томанов.

Ощр от категория Акценти