Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/08/screenshot391376.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ново попълнение на Базел пропуска мача с ЦСКА – Sportove
Намери ни
To Top

Ново попълнение на Базел пропуска мача с ЦСКА

Нападателят Анди Зечири пропуска мача на Базел срещу ЦСКА – София на националния стадион “Васил Левски”. 23-годишният Зечири, който е ново попълнение под наем от английския Брайтън, има контузия на капсулата на глезена. 

Зечири е от Лозана, вече две години има договор с Брайтън, но не може да се наложи и първо беше преотстъпен на германския Аугсбург, а сега е в Базел. Вече е изиграл и 7 мача за националния отбор на алпийската страна.


 

Може да се предположи, че новото попълнение ще бъде готово за реванша на 25 август, когато ще се реши и кой ще влезе в групите на Лигата на конференциите. 

Старши треньорът на Базел Александер Фрай също така не може да разчита на Кали Сене, Жан-Кевин Огюстен, Еманюел Есиам (всички с контузии), а Антон Каде, Яник Маршан, Уго Фогел и Андреа Падула просто не бяха включени в групата за мача.

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558