Намери ни
To Top

Черно море и Пирин (Благоевград) дават начало на шестия кръг в efbet Лига

Черно море и Пирин (Благоевград) излизат един срещу друг тази вечер в първи мач от 6-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион “Тича” във Варна е с начален час 18:30, а главен съдия ще бъде Волен Чинков.

Ситуацията в двата тима е коренно различна и се намират в двата края на класирането. Домакините от морската ни столица започнаха добре кампанията и от началото й имат три победи и една загуба.


Момчетата на Илиан Илиев досега отстъпиха само на ЦСКА, а в преднишния кръг надвиха Берое с 2:0.

19

Берое - Черно море

Аут за “моряците” са капитанът на тима Даниел Димов и Цветомир Панов, който получи контузия миналата седмица срещу “заралии”. Добрата новина е, че в групата се завръщат Закария Беншаа и Валислав Василев, които са възстановени от травми. През седмицата се появи информация, че втородивизионния немски Хановер 96 има интерес към нападателя Евгений Сердюк, който се очаква отново да започне от първата минута срещу Пирин и ще може да покаже способностите си на терена.

Пирин от своя страна все още не познава вкуса на победата в елита. “Орлетата” имат на сметката си само две равенства и три загуби, като в последния кръг отстъпиха на Левски с 0:1 на “Герена”.

41

Левски - Пирин (Благоевград)

Тимът от Благоевград има своите проблеми в селекцията, след като Красимир Станоев е наказан и пропуска двубоя, а Петър Занев, Преслав Йорданов и Николай Бодуров са контузени и също са аут. Добрата новина е, че в състава се завръща Юлиан Попев, който изтърпя наказание. Най-голямото отстъствие за Пирин обаче ще бъде това на старши треньора Красимир Петров и помощника му Васил Петров, които лекуват вирусни заболявания и няма да бъдат край тъчлинията.

ЧЕРНО МОРЕ – ПИРИН

Вероятни състави:

Черно море: Дюлгеров, Попов, Атанасов, Босанчич, Дичев, Панайотов, Клементе, Златев, Сула, Курьор, Сердюк. 

Пирин (Блгр): Георгиев, Хубчев, Костов, Дюлгеров, Попев, Бенгюзов, Шоколаров, Тасев, Такахаши, Василев, Костов.

НАЧАЛО: 18:30 часа 
СТАДИОН: “Тича” 
ГЛАВЕН СЪДИЯ: Волен Чинков

Галерия 1: startphoto.bg
Галерия 2: Sportal.bg 

Ощр от категория efbet Лига