Намери ни
To Top

Напрежение между Левски и ЦСКА: хвърлиха камъни в синята градина

Макар и във „В“ група ЦСКА реши да поведе медийна война с вечния съперник Левски. „Армейците“ се чувстват ощетени и намекнаха за двоен аршин относно отношението към тях и „сините“.

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров реши да се заяде с „Левски“. Той призова премиера на България Бойко Борисов да накара и „сините“ да си плащат данъците.


Попитан от журналист как ще коментира думите на министър-председателя, който заяви, че „червените“ трябва да си плащат налозите към държавата, Тодоров отговори, че това е много хубаво, но нека Бойко Борисов да накара и тези със сините екипи да си плащат данъците, защото е на мнение, че и те имат дългове към държавата.

„Това да е обръщение на премиера към абсолютно всички. Мисля, че и в „А“ група няма да има толкова посетен мач. Дори във „В“ група, мога само да сваля шапката на всички фенове“, коментира Тодоров.

„Не бяха съгласни дъщерното дружество да картотекира играчите, така че другата седмица ще се събира и Правната комисия по всички тези въпроси. Така или иначе ПФК ЦСКА най-вероятно ще влезе в процедура по несъстоятелност, ще има синдик, който ще определи дали това дружество ще се оздравява. На този етап това не застрашава участието на отбора във „В“ групаб4, завърши той.

Ощр от категория Тема на деня