Намери ни
To Top

Витоша (Бистрица) излъга Арда накрая, Христозов: „Видях много проблеми“

Витоша (Бистрица) победи Арда (Кърджали) с 2:1 в приятелска среща, играна в Самоков. Новакът във Втора измъкна победата в последните секунди с попадение на Радослав Илиев. Елитният тим заложи на състав от футболисти, които не играха в контролата със Славия. Те започнаха по-добре от съперника.


В 7-ата минута Ласана Н’Диайе засече с шпагат прострелно подаване и топката спря в мрежата на Витоша. При този резултат съперниците се оттеглиха на почивка. Деян Христов изравни резултата с гол красавец. Това се случи в 75-ата минута, когато той стреля от границата на наказателното поле, вратаря отклони топката в гредата и тя падна зад голлинията. Секунди преди края Деян Христов центрира и Радослав Илиев с крак вкара втория гол. 

„Доволен съм от темпото и данамиката в играта ни през първото полувреме. След почивката загубихме ритъм, падна и темпото. Видях много неща върху, които ни предстои доста работа. Ако не ги коригираме ще имаме много проблеми в официалните мачове“, коментира пред  Sportal.bg старши треньора на „тигрите“ Николай Христозов. 

Ощр от категория efbet Лига