Намери ни
To Top

Играч на Виляреал призна за интерес от Ливърпул

Нападателят Арно Данжума от Виляреал разкри, че Ливърпул проявява интерес към него. Нидерландският национал отбеляза цели 16 гола в дебютния си сезон в испанското първенство и би сменил обстановката, ако се стигне до реални преговори и трансфер в клуб с по-големи амбиции. 

„Бях уведомен, че Ливърпул ме следи отблизо. Никога обаче не говоря със заинтересовани клубове по време на сезона и винаги го правя през лятото“, заяви той в интервю за Ziggo Sport, цитиран от „Дейли мейл“.


„Не обичам да лъжа и затова ще кажа, че аз съм амбициозен, а това качество е сред положителните. Ако се появи клуб, който ми предлага по-голяма сцена за изява, то аз винаги бих помислил по въпроса“. 

Според различни информации, Данжума е трансферна цел и на Манчестър Юнайтед. Той се присъедини към Виляреал през миналата година, когато бе купен от Борнемут и има опит в Премиър лийг, което също е сред причините да предизвиква интерес сред английските грандове. Ливърпул търси играч в офанзивен план, след като стана ясно, че почти сигурно ще напусне „Анфийлд“ през това лято.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол