Намери ни
To Top

Алекс Грозданов: Доволен съм от това как се борим целия отбор! Представяме се доста добре за такъв млад отбор

България загуби от Словения с 1:3 в първата контрола между двата тима в София. Централният блокировач Алекс Грозданов коментира след срещата, че е довoлен от това как сe e борил целия отбор:

„От себе съм доволен, но има още върху какво да се работи. Доволен съм и от това как се борим целия отбор, все пак това са европейските вицешампиони, и се представяме доста добре за такъв млад отбор. Стремим се да има една добра атмосфера в игрището.


Имаме доста минуси заради това, че сме млад отбор и трябва да го компенсираме с голяма емоция на игрището и непрестанна борба.“

„Не знам върху какво ще работим, но има много неща. Постепенно и стъпка по стъпка ще напреднем в следващите няколко седмици. Ще работим дори и през периодите на официалните мачове. По време на мачовете има най-много какво да учим. Феновете трябва да имат малко търпение и мисля, че ще покажем добра игра цяло лято, с което ще могат да се зарадват. Със сигурност ще имаме трудни моменти, но в тези моменти ще имаме нужда от тяхната подкрепа“, завърши Грозданов.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от BFVolleyball Official (@bgvolley)

Ощр от категория Волейбол