Намери ни
To Top

Европейски шампион иска националния ни вратар

В кариерата на всеки футболист има пикове и спадове. Когато обаче си демонстрирал класа, идва моментът, в който кариерата ти тръгва напред.

Националният вратар на България Николай Михайлов продължава да бъде в полезрението на холандския колос Аякс. За интерес към него съобщиха холандските медии.


Играчът на турския Мерсин води подготовка с клуба си в Холандия, но е възможно да направи изключително престижен трансфер. Според източници на Гонг от Ниската земя, съществуват и пречки, които правят евентуалната сделка сложна.

Националът има отличен договор с Мерсин и не е изключено клубът да иска трансферна сума, която да не е по вкуса на Аякс. Наскоро в Испания се появи информация, че Михайлов има оферта от Еспаньол, но тя едва ли ще бъде приета от турците, а и от самия вратар, който получава чудесна заплата в Мерсин.

В момента титуляр в Аякс е холандският национал Йеспер Силесен, но той е спряган за трансфер в Манчестър Юнайтед, ако Реал вземе Давид де Хеа. Именно поради тази причина е продиктуван и интересът на клуба от Амстердам към Михайлов.

Юношата на Левски има добър опит в първенството на Холандия. Той спечели всичко на местната сцена по време на престоя си в Твенте. След това обаче не му провървя във Верона, за да премине в Мерсин през миналото лято.

 

Ощр от категория Тема на деня