Намери ни
To Top

Започва второто издание на “ БГ Футболни проби „

Второто издание на проекта „БГ Футболни проби“ за тази година ще се проведе на 25 април на стадион „Трейс Арена“ в Стара Загора. Инициативата се състои в помощ на футболисти от различни възрасти от 8 до 22 години да намерят по-лесно реализация и да бъдат ангажирани в професионалния или полупрофесионалния ни футбол. 

Събитието, организирано от Ивайло Крушарски и Ивана Микова – огранизатори и сподвижници на проекта за България, цели да подпомогне както много футболисти в желанието им да бъдат забелязани от клубове от системата на професионалния и полупрофесионалния футбол, така и на самите отбори да се сдобият с качествени попълнения. За целта заниманията ще бъдат проследени от скаутски звена на повечето от отборите от Първа и Втора професионална лига, а същото така и от някои грандове от чужбина.


 

Това издание на „БГ Футболни проби“ ще е второто от серия футболни тестове, които ще се провеждат регулярно всеки месец в различни градове. Първият се състоя в началото на март на базата на националния отбор в Бояна . След него над 10 български таланти се сдобиха с шанс да пробият на родната футболна сцена.

Ощр от категория efbet Лига