Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/03/screenshot367901.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Желаният от Милан защитник договори личните си условия – Sportove
Намери ни
To Top

Желаният от Милан защитник договори личните си условия

Защитникът на Лил Свен Ботман се е разбрал за личните си условия с Милан. Очаква се нидерландецът да се присъедини към “росонерите” през лятото. Двете страни са в контакт от известно време и са договорили срока на договора и заплатата на играча. 

Според известния журналист Николо Скира Ботман ще подпише контракт до 2027 година и ще получава по 3 млн.


евро на сезон на “Сан Сиро”. Предстои да бъдат финализирани преговорите с Лил. Шефовете на Милан вярват, че това ще стане до края на седмицата. 

Миналото лято италианският гранд привлече от “песовете” вратаря Майк Менян, който бързо накара феновете да забравят Джанлуиджи Донарума. Лил иска за Ботман около 40 млн. евро. 22-годишният централен бранител има 21 мача и 3 гола от старта на сезона в Лига 1.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558