Намери ни
To Top

Бербатов с култово признание! Вижте как Берба се е обръщал към Принца! Митко призна: Наричах го…

Митко Бербатов направи култово признание! Всички ще се разсмеят, когато видят как Бербо обяснява за отношенията си с Принц Албер и по точно за начина, по който Димитър се е обръщал към височайшата особа.

В интервю за „24 часа“, Бербо споделя следното, което няма как да не предизвика усмивки.

„Принц Албер е – супер. Загрижен за футбола човек.


Хората обаче се притесняват, когато общуват с такава особа. И аз не знаех как да се обръщам към такъв човек и ми беше странно. Трябва да кажеш Your Highness, Monseigneur… Има си етикет, който трябва да спазваш покрай хора от неговия ранг. Нужно е да си изправен, когато идва. И докато той не седне, ти не можеш да го направиш. Това са хубави неща, които научаваш. Обогатяват ти културата“, споделя Митко Бербатов.

Така става ясно, че Димитър е казвал на Принца „Your Highness, Monseigneur…“, а също така е чакал Албер да седне, за да стори същото и Митко след това.

Рядко българи имат възможността да общуват с Принца на Княжеството, а подробностите, които Берба споделя са наистина любопитни.

Самият Принц на Монако пък не веднъж се е изказвал колко добър футболист е Бербатов. Митко съумя да спечели уважението на височайшата особа, което прави чест на Димитър Бербатов и като играч, и като личност.

Ощр от категория Футбол