Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/06/25.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Супер сензация! Играч на Атлетико идва в България! Вижте кой гранд прави трансферния удар – Sportove
Намери ни
To Top

Супер сензация! Играч на Атлетико идва в България! Вижте кой гранд прави трансферния удар

Супер сензация! Играч на Атлетико Мадрид ще акостира в „А група“. Един от най-обичаните наши грандове прави сериозен трансферен удар. Ето и подробности за сделката.

Нападател от Атлетико идва в Ботев Пловдив, твърди PlovdivDerby.


Става въпрос за родения през 1992 година Момар Ндойе, който играе през последните години за втория тим на дюшекчиите.

23-годишното крило може да бъде използвано и по двата фланга, но се чувства по-добре отляво. Висок е 178 сантиметра и впечатлява с бързината и физиката си.

В кариерата си има изиграни 68 мача за Атлетико Б, в които е отбелязал 7 гола. Футболистът притежава испански паспорт, но е родом от Сенегал.

Ндойе пристига под тепетата в неделя вечерта и в понеделник трябва де се включи в първата тренировка на канарчетата. Договорът му с испанците изтича в края на този месец и ако бъде одобрен от Петър Пенчев и помощниците му, играчът ще премине при канарчетата като свободен агент.

При всичко положение идващ от дюшекчиите играч, няма как да не е трансферен удар за Ботев Пловдив.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558