Намери ни
To Top

Тежко, тежко! 2 лоши новини за Лудогорец! ЦСКА се възражда, а по всичко личи, треньорът на орлите ще е…

Тежко, тежко! 2 лоши новини за шампионските амбиции на Лудогорец! ЦСКА се възражда, а по всичко личи, старши-треньорът на орлите за следващата кампания ще е човек, който ще стъпи на поста, малко по-късно от очакваното.

Което може да бъде проблем за селекцията на тима, а и е индикация, че много от наставниците на този етап се колебаят да подпишат с разградчани.

Самият Лъчо Танев наскоро сподели, че Разград не е желана дестинация за доказани чужденци с високи претенции. Поради локацията на самия град и това, че е твърде малък.


През последните часове „Гонг“ пък излезе с информация, че станалият легендарен в БАТЕ Борисов треньор Гончаренко е в преговори със зелените. Сега обаче става ясно, че той ще парафира с Урал (Екатеринбург) и отпада като вариант за орлите.

Индикациите около „А“ група пък са обединен тим от миналогодишните генерации на ЦСКА и Литекс да стартира шампионата. Така конкуренцията за орлите ще бъде много по-голяма отколкото през миналия сезон. Техният треньор за момента е енигма и назначаването му става все по-бавен процес.

Явно Домусчиев иска да е прецизен докрай, но като че ли не всеки специалист е склонен да живее в Разград, което според Лъчо Танев е един от минусите на Лудогорец. Така спокойствието на лудогорци от миналата кампания е на път да се превърне в доста по-тежко и сложно положение новия сезон. Когато битката за титлата ще бъде ожесточена между разградчани и проекта на Божков и Ганчев на „Армията“.

Ощр от категория Анализ