Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/06/44.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Сензацията на 2015-а! Левски ликува, мечтата на Стоев се сбъдва! Литекс е аут, сините в Лига Европа! – Sportove
Намери ни
To Top

Сензацията на 2015-а! Левски ликува, мечтата на Стоев се сбъдва! Литекс е аут, сините в Лига Европа!

Сензацията на 2015-а година в българския футбол е на път да гръмне със страшна сила. Левски може да ликува, мечтата на Стойчо Стоев да изведе тима в Лига Европа изглежда повече от реална.

Очаква се идната седмица Литекс да бъде преобразуван в Новия ЦСКА и Ганчев и Божков да поемат управлението на червения клуб. Отборът ще участва в „А“ група по последни информации, но квотата на оранжевите за Лига Европа е под сериозен въпрос.


Така колкото и бомбастично да звучи се очертава следния сценарий. ЦСКА в „А“ група с лиценза на Литекс, а Левски в Лига Европа, заради недопускане на Новия ЦСКА в турнира.

Сините са следващият български тим, който има право да играе в Европа, при неучастие на един измежду Лудогорец, Черно море, Берое и Литекс.

Така може да се случи супер сензация и Стойчо Стоев отново да има шанс за пробив в Лига Европа, още това лято с отбора на Левски София.

Ощр от категория Анализ


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558