Намери ни
To Top

Започва първата порция от двубоите от Лигата на конференциите

Новият турнир на УЕФА Лига на конференциите продължава със следващата си фаза – плейофите за влизане на 1/8-финалите. Двубоите ще са разделени на две групи, като половината ще се изиграят от 19,45 часа, а другите от 22,00 часа. 

Започна първата порция двубои от турнира, в които един срещу друг се изправят Фенербахче срещу Славия (Прага), Мидтиланд срещу ПАОК, Рапид (Виена) срещу Витес и ПСВ (Айндховен) срещу Макаби (Тел Авив). 

По-интересна изглежда втората група мачове, в която ще видим мачове като Лестър – Рандерс, Марсилия – Карабах, Спарта (Прага) – Партизан и Селтик – Бодьо/Глимт.


 

“Детелините” се намират в отлична форма в Шотландия, като отборът няма загуба в последните си 17 мача и има 9 поредни победи. Бодьо/Глимт беше в група с нашия ЦСКА – София и беше една от приятните изненади в турнира, но сега излиза променен. Голяма част от основните играчи на норвежците напуснаха през януари, а отборът няма официален мач от 12 декември. Очакванията са Селтик да постигне лесен успех. 

Лестър също изглежда като фаворит срещу датския Рандерс. “Лисиците” обаче нямат мач без допуснат гол през годината, което може да направи изхода на мача трудно предсказуем. Интерес предизвиква и сблъсъка между Спарта и Партизан в Прага. 

Сръбският гранд стигна до плейофите през групите на Лигата на конференциите, докато чехите идват от Лига Европа.

Гледайте най-вълнуващите мачове от УЕФА Лига Европа и Лига на Конференциите, на живо, в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Световен футбол