Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/06/Гриша-Ганчев.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Който се смее последен, се смее най-добре! Гриша Ганчев със супер удар, вижте подробности – Sportove
Намери ни
To Top

Който се смее последен, се смее най-добре! Гриша Ганчев със супер удар, вижте подробности

Който се смее последен, се смее най-добре! В момента ЦСКА изглежда в нокаут, но Гриша Ганчев не мисли така. Ето какво възнамерява да стори Гришата в гранда, след като Литекс и ЦСКА се слеят.

Страхотни амбиции в проекта „ЦСКА“ е показал Гриша Ганчев. Той е поканил късно в петък в офиса си хората от сдружение „Завинаги“, които имат конкретни идеи за базата.


Над 3 часа Сашо Чакмаков, арх. Ивайло Мишев и Ганчев са бистрили възможностите за преустройство на клубния стадион и за вдигане на модерен комплекс на Панчарево, съобщава „Стандарт“.

Ганчев желае да остави в Борисовата градина съоръжение за спорт, който да бъде истинско бижу. Нищо чудно то да бъде вдигнато и с помощ от мултинационална компания. Става въпрос за фирмата, която управлява „Амстердам арена“. Екипи са готови да пристигнат на часа в София, за да преценят каква сума си заслужава да бъде инвестирана. Изчислява се на база на събитията, които би могло да поеме съоръжението – не само футболни мачове, но концерти и всякакви други.

Александър Чакмаков и арх. Мишев дадоха дума да помагат сериозно и на новата власт, ако се осъществи идеята на Васил Божков и Гриша Ганчев.

То вече изгради терените за школата и ремонтира част от стадион „Българска армия“. Чакмаков е готов веднага да започне и терен на Панчарево, за да тренира там първият тим.

При успешен край на проекта в ЦСКА готвят още една изненада. Набелязан е терен за разширение на школата. Идеята е лично на Васил Божков и мястото се пази в тайна.

Ощр от категория Анализ


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558