Намери ни
To Top

Нико Петров: Да оставят Лима последен при статично положение за Левски – в шок съм!

Футболният анализатор Николай Петров даде своята оценка пред Sportal.bg относно играта на Левски след загубеното с 1:3 дерби от ЦСКА. Бившият младежки национал се изказа остро по адрес на наставника на „сините“ Николай Костов.

„И по-слабо е играл Левски.


Въпросът обаче е, че в момента играе много наивно, много безотговорно и много заблудено. Това е точната дума – заблудено. Не мога да си представя как, след като се направят анализите, не се намира начин за промяна на тези тънки моменти, в които губят всеки един мач. Ситуация с Лима не е плод на случайност, а е недоглеждане от страна на треньорския екип.

Вече сме 2024 година, на скамейката има таблети, следиш всичко в реално време, а не можеш да прогледнеш. Станимир Стоилов ме е научил да виждам мача, а не само да го гледам. Имам чувството, че треньорският щаб на Левски от страна на г-н Костов само гледа мача, а не вижда детайлите. Безумие за мен, аз съм в шок – Лима да бъде оставен последен, при положение, че има статично положение в полза на Левски.

Отборът играе заблуден футбол, опитва се да играем модерен футбол, много хора и лаици вече почнаха да споделят моето мнение от много месеци назад – за Брайтън, за Шахтьор (Донецк), за Де Дзерби, понеже помощниците на г-н Костов са от Шахтьор, Левски се опитва да играе такъв футбол. Само че той е неприложим – първо, изпълнителите не са на нужното ниво. И второ, действителността е много по-различна от тази в главата на г-н Костов.

Ако г-н Костов остане, Левски ще продължава да бие отбори от шесто място надолу. Защото срещу по-добри изпълнители от отсрещната страна, с този начин на игра, винаги рискуваш да бъдеш хванат на контраатаки и рискуваш да направиш грешка, която да доведе до гол“, каза Николай Петров.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига