Намери ни
To Top

Брутален! Вижте какъв ще е бюджетът на ЦСКА за следващия сезон! Божков не се шегува и вади цели…

Феновете на ЦСКА, играчите и най-вече старши-треньорът на гранда може доволно да потриват ръце. Защото най-накрая ЦСКА получава това, което трябва да има, що се отнася до финансова стабилност.

По най-нови информации червените категорично ще имат бюджет номер 2 в „А“ група като финанси за следващия сезон. А армейците ще се доближават и максимално до Лудогорец, при все, че орлите се готвят за участие в Шампионска лига.


9 милиона лева на сезон ще бъде бюджетът на ЦСКА, ако планът на Васил Божков за оставане в „А“ група бъде доведен до успешен край, съобщава „Тема Спорт“. 6 милиона от тях са гарантирани от Васил Божков. Той е заявил, че няма проблем да заделя тази сума.

Останалите 3 милиона пък ще бъдат набрани от приходи на клуба като продажба на билети и играчи, участие в евротурнирите, тв права, артикули и други инвеститори и прочие…

Подобен бюджет ще осигури пълна обезпеченост на армейците и финансова стабилност. На практика ЦСКА ще има поне двойно по-голям бюджет от всички други клубове с изключение на Лудогорец.

Ощр от категория Анализ