Намери ни
To Top

Вижте каква изненада! Ето кой наш национал бе следен от скаути. Турците ни пребиха на футбол, а трансфер стяга…

Вижте каква изненада! Едва ли може да отгатнете кой наш национал е бил следен от скаути в мача с Турция. Съперникът ни преби на футболния терен с 4:0, а това, че нежеланият в Левски Гаджев бе титуляр за сметка на отлични представящия се в Палермо Чочев, започва да намира своето обяснение.

Гаджев може да продължи кариерата си в Турция, съобщава „Тема Спорт“. Скаути на Мерсин, където играе националът Николай Михайлов, са били на трибуните на „Реджеп Таип Ердоган“, за да гледат изявите на полузащитника в контролата между националните отбори.


Юношата на Левски игра стабилно през първата част и дори можеше да открие резултата, но негов удар срещна гредата. Той беше сменен след час игра, когато нашите вече губеха с 0:3. На трибуните имаше представители на още няколко клуба, но не стана ясно точно кои футболисти са попаднали в полезрението. Както е известно, в момента Гаджев е свободен агент, след като договорът му с Левски изтече. Халфът държи да продължи кариерата си в чужбина, а и от родния гранд вече не се натискат да го задържат в редиците си.

Така въпреки конспиративната логика, мнозина биха предположили, че мениджърски интереси в националния тим на България съществуват. Ивайло Петев разбира се ще каже, че спортно-технически за момента Гаджев е по-добър от Чочев, но като че от години в националния ни тим се случват странни неща.

Припомняме, че Валери Божинов, докато правеше фурори за Лече и по-късно в още по-сериозни тимове, рядко носеше фланелката на лъвовете. След това получи повече шансовеза изява, но вече не беше на нужното ниво.

Случаят със Симеон Славчев също е притеснителен. Резерва в Спортинг на струващия 35 милиона евро Карвальо, той бе сметнат за не много перспективен миналия сезон що се отнася до участия за лъвовете. Ако бе в българския шампионат Славчев пък щеше да е суперзвезда и лидер, но в Ловеч, а не част от световния гранд Спортинг Лисабон.

Дори Бербатов, когато бе  на пейката в Юнайтед, след дразги със сър Алекс, се спекулираше, че няма място при лъвовете.

А отборът ни междувременно от години не се е класирал за финали на голям форум.

Ощр от категория Анализ