Намери ни
To Top

Стойчо палеше свещи! Молеше се, Господ да спаси ЦСКА и сега получава подарък от съдбата, официално, Младенов е…

Стойчо Младенов палеше свещи! Молеше се Господ да спаси ЦСКА и сега съдбата му се отблагодарява по прекрасен начин. Днес стана ясно, че армейците са спасени, начело на отбора ще застане Васил Божков, а шансовете и Гриша Ганчев да влезе в клуба са огромни.

Именно за такова развитие се молеше Стойчо. Сега фаворити за наставници на ЦСКА са Любо Пенев и Краси Балъков (ако има сливане на Литекс и армейците).


Новото ръководство на ЦСКА ще преследва само 1 единствена цел в шампионата ни – а именно първото място и при провал на следващия треньор, най-вероятно ще последва мигновена смяна.

А тогава, бъдете сигурни фаворит номер 1, на сцената отново излиза Екзекутора на Ливърпул Стойчо Младенов.

Съществува вариант, в който той да поеме червените до дни, но дори това да не се случи, при провал на следващия наставник и избор за нов треньор – отборът 99.99 процента ще бъде поет от Стойчо Младенов.

Официално и неизбежно, след като Инджов е аут от картината, а новите босове на ЦСКА са в отлични отношения с Младенов, то Стойчо рано или късно ще се завърне у дома, там където се чувства най-добре – а именно на „Българска армия“.

Навярно сега Екзекутора се усмихва широко, защото за всички е ясно – той ще се завърне в ЦСКА на бял кон и при мощни ръководители, въпросът вече не е „дали“, а „кога“.

Бомбата със закъснител е поставена. Може да гръмне до дни, дори още утре, или при първи по-сериозен провал на Пенев, Балъков и който и да било наставник, който бъде назначен сега да преследва титлата в тежката конкуренция на Домусчиев и Лудогорец.

Защото в Разград нямат намерение да сдадат трофея без сериозна битка и следващият треньор на ЦСКА, за да задоволи изискванията на Божков и евентуално Ганчев, ще трябва да бъде изключително класен и готов да даде най-доброто от себе си в дълъг период от време и при тежка конкуренция. Провали ли се, ще настъпи неизбежна смяна, а тогава всички знаем кой ще е фаворит за треньор на армейците.

Така, че за новите босове на ЦСКА, Младенов е най-добрата и доказана алтернатива. Ако решат да останат верни към Пенев/Балъков заради близостта на Любо и Краси към сегашните проекти в Ловеч и „Армията“, то неизбежното един ден ще се случи.

При първи провал, официално за треньор на ЦСКА София ще бъде назначен армеецът извел гранда до велики победи над колоси като Ливърпул като играч и постигнал рекордни серии и успехи като треньор – мразен от мнозина и обичан също от хиляди – Екзекутора Стойчо Младенов.

Тази вечер специалистът има повод да отвори една бутилка шампанско, защото рано или късно, всички пътища водят към негово завръщане у дома на „Българска армия“. Официално – Младенов предвид класата, успехите си и отношението на новите силни мъже в ЦСКА към него – е супер претендент за поста в гранда.

Ощр от категория Анализ