Намери ни
To Top

Точно на рождения ден! Супер новини за Левски, вижте какво се случи в клуба днес

Точно на рождения ден, супер новини за Левски. Няма фен на сините, който да не се гордее, след като чуе най-новите информации от лагера на гранда. Днес стана ясно, че асът на сегашната селекция Аниете е отказал примамлива оферта от Динамо Минск. Основанието на Антонио е, че иска да бъде верен докрай на сините и ще се съобрази първо с предстоящата оферта на родния гранд.


Макар и във финансова криза, извън Топ 6 на шампионата и в серия от години без титла, сините фенове пък още веднъж показват силата си.

Буквално преди часове изпълнителният директор на столичния колос Константин Баждеков съобщи, че билетите за феновете на Левски за финала срещу Черно море няма да стигнат.

Решителният двубой за Купата на България ще е на 30-и май в Бургас, а феновете на Левски са брилянтни в организацията си за срещата. Отпуснатите 11 000 билета за привържениците на столичани ще се окажат твърде малко, защото желаещите да гледат мача на живо са с хиляди повече.

Капацитетът на стадиона е 18 000 места, а привържениците на сините доказват любовта си, правейки съоръжението да изглежда твърде тясно и нищожно в сравнение с интереса към финала.

Ощр от категория Анализ