Намери ни
To Top

Тотнъм – Ливърпул (съставите), „червените“ без Тиаго и Хендерсън

Тотнъм не е играл официален мач от две седмици, като в този период бяха отложени три мача на лондончани поради големия брой заразени от коронавирус в отбора. Ливърпул пък е в серия от осем поредни победи във всички турнири.

Юрген Клоп има доста проблеми със състава. След като по-рано през седмицата Вирджил Ван Дайк, Фабиньо и Къртис Джоунс дадоха положителни тестове, Тиаго Алкантара също пропуска мача поради положителен тест.


Капитанът Джордън Хендерсън пък не е на линия поради заболяване, но той е с негативен тест. 19-годишният Тайлър Мортън е титуляр за първи път в мач от Висшата лига. Той ще играе в халфовата линия, където са най-големите проблеми, заедно с Джеймс Милнър и Наби Кейта. Мортън бе титуляр в два мача в Шампионската лига, след като Ливърпул вече си бе осигурил класиране.

Антонио Конте пуска доста различен състав от този, на който разчиташе в първите си мачове. Деле Али започва титуляр във Висшата лига за първи път след пристигането на италианеца. Танги Ндомбеле и Хари Уинкс са титуляри в халфовата линия, а Емерсон Роял се завръща след заболяване.

ТОТНЪМ – ЛИВЪРПУЛ

ТОТНЪМ: Лорис, Емерсон, Дайър, Санчес, Дейвис, Ндомбеле, Уинкс, Али, Сесеньон, Сон, Кейн
ЛИВЪРПУЛ: Алисон, Александър-Арнолд, Конате, Матип, Робъртсън, Милнър, Кейта, Мортън, Жота, Салах, Мане

Ощр от категория Световен футбол