Намери ни
To Top

Отлична новина за ЦСКА! Може би най-добрият млад халф в А група ще играе за червените

Отлична новина за ЦСКА, може би най-добрият млад полузащитник в А група ще играе за червените. Ето и какво гласи самата информация. Суперталантът в халфовата линия Иван Маркович почти сигурно ще се завърне в игра за ЦСКА след продължително възстановяване от контузия. Очаква се той да получи шанс за изява срещу Ботев тази събота.


20-годишният Маркович скъса предна кръстна връзка на коляното и вече 10 месеца е извън терените. Краят на мъките за сърбина обаче изглежда съвсем близо.

Заедно с Ивайло Чочев той сформира най-талантливата халфова двойка в А група миналия сезон. Сега Чочев съвсем закономерно прави фурор в Палермо. Маркович пък е най-конвертируемият халф на ЦСКА към момента и ако върне формата си, офертите за него ще завалят.

За изненада е възможно Любо Пенев да използва Иван като централен нападател срещу Ботев. Предвид супер физиката на Маркович и проблемите в атака на червените.

Със сигурност завръщането на сърбина е отлична новина за ЦСКА, защото според мнозина Иван Маркович е най-класният млад халф в шампионата ни, а поливалентността му е допълнителен коз за наставника Пенев.

Ощр от категория Футбол