Намери ни
To Top

В чужбина гръмнаха! Ето коя ще е новата звезда на Лудогорец! Орлите купуват супер-халфа…

Престижна чуждестранна медия гръмна с трансферна информация за родния шампион Лудогорец. Според изданието разградчани са пред подпис с халф, който е далеч над стандартите в „А“ група като класа.

Лудогорец може да привлече полузащитник от елита на Португалия. Шампионите следят изявите на Рубен Рибейро от Жил Висенте, пише авторитетното издание „А’Бола“.


Португалецът минава за един от основните играчи на тима, който в момента се намира на 17-о място и е пред изпадане от Лига Сагреш. 27-годишният футболист се присъедини към Жил Висенте в началото на годината. Оттогава той е взел участие в 15 мача за първенство и е реализирал 2 попадения. В последния кръг отборът претърпя тежко поражение у дома с 0:5 от шампиона и лидер в класирането Бенфика, а Рибейро бе титуляр и остана на терена до 63-ата минута.

Договорът на Рибейро с новия му клуб е до лятото на 2016 година, съобщава „Тема Спорт“. Това означава, че Лудогорец ще трябва да плати трансферна сума, за да го привлече. Зелените са в отлични отношения с клуба, тъй като от там преди три години закупиха десния бек Жуниор Кайсара (превърнал се в голяма звезда на зелените). В Разград пристигна и още един футболист от елита на Португалия – Фабио Еспиньо. Той дойде през лятото на 2013 от Морейрензе.

Най-вероятно високият 175 см Рибейро е гласен именно за заместник на Еспиньо, чийто договор изтича през лятото.

Ощр от категория Трансфери