Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/05/page34.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Запомнете това име! Арсенал с оферта към български талант, на радара на топчиите попада… – Sportove
Намери ни
To Top

Запомнете това име! Арсенал с оферта към български талант, на радара на топчиите попада…

Талант на роден гранд попадна в сферата на интересите на Арсенал. Нещо повече лондончани изпращат предложение пред нападателят да отиде в Лондон и да изкара пробен период в гранда.

Английският колос подготвя повторна покана за проби на млад нападател от Лаута, научи „7 дни спорт“.

Артилеристите искат да тестват още веднъж таланта от школата на Локото Ияд Хамуд.


Момчето, чийто откривател е треньорът Георги Славов, изкара 3-дневни проби при лондончани миналия месец, заедно с още три българчета. Сега англичаните искат да го видят в действие за още седмица, преди да вземат решението за привличането му в Академията.

„7 дни спорт“ научи, че навършващият 13 години младок е привлякъл интереса и на клубове от Италия и Германия, които също искат да го пробват. Хамуд, чийто баща е ливанец, спечели приза за номер 1 при децата на Лаута за 2014 г.

„Наистина от „Арсенал“ искат да го видят още веднъж, като има интерес към него и от Италия и Германия. Миналата година го искаха всички добри школи в България, беше цел номер 1 и на Ботев, но го посъветвах да остане на Лаута – потвърди пред „7 дни спорт“ Георги Славов, който от няколко месеца не е треньор в ДЮШ на Локо, създавайки си собствена школа.

Иая се счита за един от най-големите таланти в Родината ни, а възможността да замине за Арсенал и да се готви с юношеските формации на топчиите е невероятен шанс за момчето.

Ощр от категория Трансфери


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558