Намери ни
To Top

Нов обрат! Червена България ликува! ЦСКА е спасен, ето кои ще налеят пари в клуба

Пълна лудост! ЦСКА е спасен, нов обрат носи радост на червените фенове. Само преди минути бе разгласена информация, която ще зарадва привържениците на армейците. Ето какво пише роден ежедневник.

Обрат, ЦСКА ще има лиценз, едва ли ще се стигне и до фалит.


Това заяви отговорен фактор, участващ във финансовите процеси на „Армията“, но не пожела да бъде цитиран с име, разкрива „Стандарт“.

„На футболистите не само не им е казано за фалит от Ивайло Манджуков, но беше и обяснено защо ще вземат следващите заплати във вторник. Става въпрос за технически проблем по осигуровките“, сподели източникът на вестника.

„Пишат се пълни измислици за НАП, обезпечения на Томов и т.н. Проблемът е, че играчите четат всичко и сега как трябва да ги мотивираш да играят срещу Ботев. Същото важи и за хората, които дават пари. Никой не се е отказвал“.

Според източника зад думите му стоят плащанията за стотици хиляди лева по лиценза, направени през последните 48 часа. Участието в Европа пък е задължителна цел, тъй като от там се чакат приходи.

Всички водещи медии в България избухнаха днес, че ЦСКА е пред фалит, а сега „Стандарт“ твърди точно обратното – проблем в гранда няма да има. А Манджуков и Инджов ще продължават да наливат пари в клуба.

Пълна лудост около армейците, до дни предстои да стане ясно и каква е абсолютната истина. Място за отстъпление няма или грандът ще тръгне напред, или ще се случат процеси, който нито един фен на армейците не би искал да вижда.

Според „Стандарт“ Манджуков и Инджов няма да позволят червените да фалират и дори се търси помощен инвеститор, който да до стабилизира положението на „Армията“.

Ощр от категория Анализ