Намери ни
To Top

Великан! Цяла Англия е на крака, вижте какво направи Стилиян Петров преди броени часове!

Истински великан! Стилиян Петров се пребори с рака и се завърна на терена. А това, което стори Стенли на зеления килим само преди часове,  е достойно за уважение. Великият капитан на България се поздрави с още една титла в кариерата си. Макар и на аматьорско ниво, Стан отново доказа, че е шампион и боец.


Стенли и неговият Уичъл Уондърърс спечелиха трофея „Ричардсън“, в който участват отборите от неделната аматьорска лига в Централен Уилкиршайър. На финала те победиха Астън Манър Олд Бойс. Мачът се състоя на осветление, което е невероятно изключение за неделната лига.

Заради срещата Петров съкрати великденската си ваканция, за да бъде на линия заедно със съотборниците си. Стан е играч номер 1 на тима и появяването му този сезон в състава на Уичъл превърна Уиндърърс в топ фаворит във въпросната лига. Стенли пък се намира в прекрасна форма.

Респект към Капитана, цяла Англия е на крака и отново приветства големия мъж и играч. В България пък няма как да останем безучастни, Петров е личност, с която всеки един фен на спорта в Родината може да се гордее.

Ощр от категория Анализ