Намери ни
To Top

Всеки нормален фен, ще полудее от яд, когато чуе това! Самият Ники Михайлов призна: Аз съм…

Всеки нормален фен ще полудее от яд, когато чуе това. Самият Николай Михайлов направи признание, което нажежава обстановката до червено. Стражът отсича: „Аз съм без вина за 2-а гола на Италия“.

Поне за първия, телевизионните камери показаха обратното, а и реакциите на феновете по трибуните бяха показателни.


Ето какво заявява обаче Михайлов пред Би Ти Ви.

„При ситуацията за първия гол бе трудно да боксирам топката, защото едва я достигнах с пръстите на ръката си. Данчо пък влизаше с голяма скорост и нямаше как да реагира. Говорих с много хора, но ситуацията бе деликатна и трудна. Аз не можех да тръгна да пресичам, нямаше как да променя траекторията на топката. Не мога да си давам оценки. При втория гол той стреля в наказателното поле от 6-7 метра, нямаше как да реагирам“.

Центрирането за първото попадение никак не бе остро и с безпристрастно око е ясно, че Ники на футболен жаргон – увисна. Вторият гол пък падна след удар зад наказателното поле. За него Михайлов казва: „при втория гол той стреля в наказателното поле от 6-7 метра, нямаше как да реагирам“.

Изстрелът при въпросното попадение наистина беше силен, но шутът дойде никак не от 6-7 метра дистанция. Друг е въпросът, че Ники пазеше близкия ъгъл повече, а при ситуацията нападателят, за да се предпази от шпагата на наш бранител, трябваше да търси далечния ъгъл – и го намери с шут зад границата на наказателното поле!

Автор: Стефан Петров

Ощр от категория Тема на деня