Намери ни
To Top

Шапки долу пред Бербатов! Цяла Европа аплодира Митко, вижте какво направи Берба днес

Шапки долу пред Димитър Бербатов! Цяла Европа ръкопляска на Митко. За пореден път Берба доказа колко е голям. Днес в присъствието на един от най-доверените си хора той представи Родината ни на най-високо ниво и предвид перфектният английски на Димитър, изтънчените му обноски, отлична обща култура и успехи Бербатов е абсолютно позитивна реклама за страната ни.

Димитър Бербатов, посети днес централната сграда на Европейската комисия „Берлемон“ по покана на заместник-председателя Кристалина Георгиева.


Футболистът беше придружен от своя личен агент г-н Емил Данчев. Тримата говориха за възможностите да се насърчи масовият и професионалният спорт в България и за значението на спорта в ежедневието на 33 000 служители на Европейската комисия, за които г-жа Георгиева отговаря, съобщиха от представителство на Европейската комисия, цитирани от ПИК.

Заместник-председателят на Европейската комисия поздрави футболния шампион с успехите на настоящия му клуб Монако, който преди дни се класира за четвъртфинала на Шампионската лига. Димитър Бербатов и Емил Данчев запознаха г-жа Георгиева с плановете си да изградят детска футболна академия „Димитър Бербатов“ в София , която да възпита следващото поколение спортисти на България. Нападателят и неговият агент очакват академията да привлече нови почитатели на футбола и да насърчи ежедневната физическа активност сред младежите и техните родители.

Г-жа Георгиева приветства идеята – чудесен пример за инвестиция в по-доброто бъдеще на българските деца и възможност те да развиват интересите си в България. Тя посочи, че искрено подкрепя по-широкото навлизане на спорта в ежедневието на съвременния човек. Настоящата позиция на г-жа Георгиева позволява и конкретни стъпки за популяризиране на спорта. Като заместник-председател, отговарящ за човешките ресурси в Комисията, тя се стреми да създаде по-добри условия за физическа активност на служителите.

Кристалина Георгиева очаква посещението на футболна звезда като Димитър Бербатов в институцията да привлече вниманието на повече служители към спорта и да ги насърчи да бъдат физически активни всеки ден.

Не само гениален футболист, но и общественик от европейско значение, това е Бербатов.

Ощр от категория Тема на деня