Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/03/цска51.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
ЦСКА с перфектния трансфер в разгара на сезона! Ето кой ще е най-големият коз на Галин Иванов – Sportove
Намери ни
To Top

ЦСКА с перфектния трансфер в разгара на сезона! Ето кой ще е най-големият коз на Галин Иванов

ЦСКА може да се похвали с перфектен трансфер в разгара на сезона. В клуба има ново силно име, а Галин Иванов ще може да разчита на най-добрия възможен помощник на „Армията“ през последните години.

Това гласят информациите от „Борисовата градина“. Големият коз в битката за първото място в момента се казва Владо Манчев.

Бившият играч вече се разбира отлично с чужденците. Владо знае няколко езика и е стопил бариерата в общуването с футболистите на мига. Той също така е със силна кариера на терена и на възраст, в която сегашните червени асове може да го чувстват и като приятел, освен треньор.

Манчев е част от последния наистина голям успех на ЦСКА в Европа. С него в атака армейците удариха Шахтьор с 3:0. Резултат, който отекна на континента. Последваха и успехи над Леверкузен, победа срещу Ливърпул като гост (но не и отстраняване), а класиката 3:0 срещу милионерите от Донецк е знаменит резултат.

Сега Владо пък е отсякъл пред Томов, че ЦСКА ще бие Лудогорец в Разград, единственото, което се иска е играчите да получат като допинг полагащите им се възнаграждения.

Манчев ли е човекът, който ще върне страстта, разбирателството и взаимопомощтта в ЦСКА? Засега той е сочен като най-правилният избор на Сашо Томов и огромен коз за Галин Иванов. Предстои да разберем дали и в самите мачове, новото добро настроение на Армията и силната мотивация ще доведат до победи и защо не, въпреки сътресенията – шампионска титла!

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558