Намери ни
To Top

Любопитно! В цял свят масово се залага дербито между Пуул и Юнайтед да завърши при резултат…

Любопитно, само часове преди началото на голямото дерби между Ливърпул и Манчестър Юнайтед в цял свят масово се залага, че срещата ще завърши при резултат – единица.

За каквато и да било уговорка в подобна среща е абсурдно дори да се говори, но е факт, че любителите на футболни залози от всички континенти, в по-голямата си част са обединени от тезата, че Пуул ще запише домакинска победа.

В исторически план собствения терен е много важен, когато мърсисайдци и червените дяволи мерят сили. Сегашната битка се явява директен спор за 4-тото място във Висшата лига, което е изключително ценно, защото дава право на участие в Шампионска лига.


Юнайтед са 4-ти с 56 точки, Ливърпул пък са 5-ти с 54 точки. Любопитен факт е, че при всички водещи букмейкърски къщи ставката за единица върви надолу, което подсказва, че нагласите на тото-маниаците са за домакинска победа на Пуул.

Как ще завърши срещата, ще разберем след броени часове? Мачът започва в 15:30 българско време, а предвид следната картина букмейкърите ще стискат палци мачът да излезе при знак Х или 2. В противен случай играчите ще запишат добри печалби.

koeficienti

 

Ощр от категория Футбол

  • Меси изигра мач за историята

    ___ Последвайте каналите ни в: Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще...

    05/05/2024
  • Чави: Повтаряме едни и същи грешки

    Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес не беше доволен от представянето на своя отбор в мача срещу Жирона. Барса загуби каталунското...

    05/05/2024
  • Защитник удължи договора си със Селтик

    Лиъм Скейлс поднови своя договор със Селтик, съобщават британските медии в събота. Защитникът подписа контракт с шампиона на Шотландия до края...

    05/05/2024